خاصیت جادویی آب گیلاس در کاهش قند خون

باشگاه خبرنگاران جوان :

باشگاه خبرنگاران جوان – به نقل از اسپوتنیک، نشریه اکسپرس تحقیقی را منتشر کرده است که نوشیدن آب گیلاس می‌تواند سطح قند خون را کاهش دهد.

طبق این تحقیق گیلاس حاوی مقدار زیادی رنگدانه – آنتوسیانین است که دارای خواص محرکی است که باعث ترشح انسولین می‌شود و  پس از شش هفته نوشیدن آب گیلاس، فرد کاهش قابل توجهی در وزن خود را تجربه می‌کند. علاوه بر این، آن‌ها دارای فشار خون و سطح قند عالی (HbA۱c) هستند. این متخصصین یکی از خواص آب گیلاس را کاهش کلسترول برشمرد.

پزشکان توضیح دادند که برای افرادی که دیابت دارند مصرف میوه ها، سبزیجات و برخی از غذا‌های نشاسته‌ای توصیه می‌شود.

https://dailybuzz.ir/05/02/2022/%d8%ae%d8%a7%d8%b5%db%8c%d8%aa-%d8%ac%d8%a7%d8%af%d9%88%db%8c%db%8c-%d8%a2%d8%a8-%da%af%db%8c%d9%84%d8%a7%d8%b3-%d8%af%d8%b1-%da%a9%d8%a7%d9%87%d8%b4-%d9%82%d9%86%d8%af-%d8%ae%d9%88%d9%86/